Чалга версия на песента "Шушана" "превзе" сайта на елитно варненско

...
Чалга версия на песента "Шушана" "превзе" сайта на елитно варненско
Коментари Харесай

Дива чалга "превзе" сайта на елитно варненско училище

Чалга версия на песента "Шушана " "превзе " уеб страницата на елитно варненско учебно заведение, написа Varna24.bg. За недоразумението, чието авторство е незнайно все още, алармира възмутена майка на възпитаник.

Проверка откри, че фактически на уеб страницата на учебно заведение "Климент Охридски " при зареждане на "начална страница " звучи "Шушана ".

Ето какво споделя в сигнала си Анелия Иванова:

"Казвам се Анелия Иванова и съм майка на възпитаник в СОУ "Климент Охридски " гр. Варна. Цяла заран се пробвам да се свържа с Директора на учебното заведение, с цел да го осведомявам, че уеб страницата на учебното заведение е "паднал " и сега е "пиратски " уебсайт, на който първото нещо, което всеки клиент чува е чалга ария.

Опитах се да подам сигнал и към РУО Варна, само че и там никой не ми дава отговор.

Според Вас, обикновено ли е през днешния ден стотици възпитаници и техните родители да отварят този уебсайт, който явно не е формален, и да чуват тази музика?

След като дам публичност на тази скандална вест се надявам най-сетне някой от учебното заведение да вземе ограничения и възстановят формалния уебсайт ".

Припомняме, че преди време "Шушана " провокира още веднъж вълна от отвращение измежду родителите, откакто "гръмна " в междучасието в друго варненско учебно заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР