Чалга тенорът се строполи на пода на нощното заведение пред

...
Чалга тенорът се строполи на пода на нощното заведение пред
Коментари Харесай

Илиян Тупалката Припадна В Перник

Чалга тенорът се строполи на пода на нощното заведение пред смаяните погледите на сътрудниците си Константин и Борис Дали, с които имаше взаимно присъединяване. Купонясващите хора в развлекателното помещение в началото изтръпнаха и изгубиха мозъка и дума.

Преди постъпката си Илиян беше обърнал няколко чаши с уиски. Видимо подпийнал, той полежа известно време на земята, а в един миг даже затвори очи и зае позата на труп. Нито защитата, нито някой от присъстващите се намеси да го вдигне. Впоследствие той самичък се изправи.

„Май алкохолът му е пристигнал повече и не може да стои на краката си. Не е обикновено изпълнителите да излизат подпийнали на сцената. Дошли сме да слушаме музика, а не да гледаме клоунади“, възмущаваха се посетители на пернишката дискотека.

Циркаджийските номера продължи Коцето, който също в един миг легна на земята. В новата си поза той ту пееше на микрофона, ту отпиваше от водна чаша, напълнена с обичаното му уиски. И той, очевидно почерпен, на моменти заваляше думите, а очите му едвам стояха отворени. Най-адекватен изглеждаше Борис Дали, който също имаше чаша с алкохол, само че спазваше благовъзпитание, написа „България днес“.

Трио групировката БИК (по първите букви на имената им) постоянно има участия дружно, само че чалга фенове се кълнат, че за пръв път виждат сходно държание от тях. В един от клиповете си играят махмурлии след бурно празненство, само че почитателите им го отдават на добра актьорска игра.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР