Чалга певицата Мария е претърпяла пътен инцидент, от който е

...
Чалга певицата Мария е претърпяла пътен инцидент, от който е
Коментари Харесай

Мара Отварачката на косъм от смъртта след участие на черно! Мами Пайнера и не му се отчита

Чалга певицата Мария е претърпяла пътен случай, от който е било допустимо на косъм да стане страшна покруса, научи HotArena.

Изпълнителката на Пайнер е спукала гума на пътя сред Михалково и Кричим. Инцидентът станал след среднощ в понеделник. Колата на Мара баровски джип "Мерцедес " е щял на косъм да се обърне и падне в стръмно дере което води във водите на река Въча.Това разкриха пред HotArena очевидци на злополуката. Тя се е случила поради паднали камъни на шосето, в композиция с висока скорост с която е карала Отварачката. Но за какво и за къде е бързала? Причината може да коства кариерата й!

Ситуацията към произшествието става още по-скандална от обстоятелството, че Мария се е прибирала от присъединяване в Родопите. Проверка демонстрира, че на 23 юли тя няма оповестено публично такова. Следващото й е в Пловдив на 24-ти. Но в понеделник Мара несъмнено е пяла без продуцентите й от Пайнер да знаят за това, сочи обикновената логичност.

Певицата въпреки това пък не се слави с имиджа да си отваря устата на облага. Тя е известна в чалга средите с маниакалния си интерес към парите и всички способи по които може да ги изкара. Което значи, че е лапнала хонорар за незаконното си присъединяване, само че не е отчела нищо на Пайнер.
Според информация на HotArena има доста очевидци, фотоси и видео които могат да потвърдят изявата и на 23-ти юли. Фотосите, които публикуваме са тъкмо това необявено присъединяване. Заради сходна неучтивост от димитровградската компания изхвърлят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР