Чалга певицата Диона е в болница след тежка катастрофа с

...
Чалга певицата Диона е в болница след тежка катастрофа с
Коментари Харесай

Диона катастрофира тежко, в болница е


Чалга певицата Диона е в болница след тежка злополука с Порше " Кайен " на Автомагистрала " Тракия ". Инцидентът е станал през вчерашния ден, на към 20 км от Ямбол, посока София.

Зад кормилото на немското возило е бил нейният озвучител Симеон Кондев, който е изгубил надзор над колата и я е забил в мантинелата. Сблъсъкът е настъпил, до момента в който бургазлията се опитвал да си вземе якето от задната седалка на Поршето.

На Ивановден Денислава Сашoва, както е същинското име на Диона, е имала присъединяване в Ямбол. След празненството, тя и Симеон си умряли и чак към 16:30 часа на 8 януари т.г. потеглили към столицата.  Мелето е станало в региона на 118 км от аутобана и е било много мощно. Изпълнителката от Пайнер е откарана с кола за спешна помощ в най-близката болница. Нейни близки споделиха пред Флагман.бг, че е с мозъчно разтърсване, носът й е строшен от удара в таблото на Поршето. 

" Вярно е, да, Диона е в болница, положението ѝ е тежко и е доста уплашена от злополуката ", признават нейни другари. 

Немският автомобил бил потрошен.

Поршето било чисто ново, Диона си го купила от столичен автосалон преди към месец. 

" Моят озвучител караше колата. С нас беше и фотографът Иван, който прави всичките ми фотоси, а аз бях заспала на задната седалка. Събудих се от мощен удар в главата ", споделя Диона пред Блиц.

" Преди два дни изкарах новата си ария " Непокорна " и, вместо да се веселя на триумфа ѝ, трябваше да преживея този смут. Да чукна на дърво, можеше и по-лошо да е. Материалните вреди се оправят, само че не е прелестно. Събирала съм тези пари за мечтаната кола, с цел да бъде унищожена за един момент. И отново държа да подчертая, че не съм била аз зад кормилото ", показа певицата часове след преживения смут.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР