Чалга певицата Ашли катастрофира в центъра на София, съобщава „ШОУ“.

...
Чалга певицата Ашли катастрофира в центъра на София, съобщава „ШОУ“.
Коментари Харесай

Бомба в "ШОУ"! Чалга певица катастрофира! Непознат я удари отзад и избяга

Чалга певицата Ашли катастрофира в центъра на София, оповестява „ ШОУ “. Връщайки се от подготовки, фолкдивата карала колата си по столичен бул., когато бял бус я блъснал откъм гърба. За изненада на изпълнителката обаче вместо водачът да спре и да ѝ помогне, той настъпил педала и липсващ с мръсна газ. Това още повече паникьосало Ашли, която, незабавно откакто се окопитила, се обадила на полицията.

За да бъде циркът цялостен, певицата стояла над 3 часа на улицата в очакване на органите на реда, които по този начин и не идвали. Когато най-сетне пристигнали на оглед, изкарали нея отговорна за произшествието. „ Бях супер изплашена, за пръв път ми се случва такова нещо. Шофьорът с буса, който избяга, не е никакъв мъж. А служителите на реда се държаха по този начин, сякаш аз съм отговорна за злополуката “, споделя Ашли. „ Моля всеки, който е станал свидетел на случката и може да спомага, да се свърже с мен “, добавя певицата.

Изпълнителката на Diapason Records към момента е в потрес от случилото се, само че се надява в околните дни да се съвземе, тъй като би трябвало да възобновява работата си. Както е известно, с изключение на певица, неотдавна Ашли откри и своя музикална академия, в която преподава пеене, пиано, солфеж и други

Оказва се, че не всичко към фолк дивата е обвързвано с неприятни обстановки. Тя се утешава с обстоятелството, че по Фен ТВ потегля най-новата ѝ ария – „ Слончето Раму “. Тя е в дует с известния реализатор Джамайката, с който тя към този момент има един шлагер – „ DJ Резачка (Имаш ме, нямаш ме) “.

„ Стремя се постоянно да виждам позитивните неща от живота. Да, доста противен беше този случай, само че, въпреки това, имам и мотив за празнуване – пускаме ново парче. Не ми се желае злополуката да засенчва премиерата “, метафизичен разяснява Ашли.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР