Чалга изпълнителите са едни от най-интересните образи за медиите и

...
Чалга изпълнителите са едни от най-интересните образи за медиите и
Коментари Харесай

Топ 10 звезди с най-висок рейтинг във „ВИП Брадър“! Скандалната Луна бие по всички параграфи

Чалга изпълнителите са едни от най-интересните облици за медиите и постоянно са канени в разнообразни риалити формати. Досега във всеки сезон на „ ВИП Брадър “ е взела участие най-малко една от огромните звезди на лекия род. Изключение прави последният сезон, който върви сега. Вероятно това е повода и за ниския рейтинг на продукцията, разбра HotArena.   

Ето кои влизат в ТОП 10 на най – запаметяващите се фолк звезди от началото на историята на Брадъра до момента съгласно класацията на „ Шоу “.

Луна е на челна позиция. Тя стана част от шоуто в седмия му сезон /2015 г./. С артистичния си метод тя направи тъй че още веднъж да се заприказва за нея, макар че е от дълго време залязла ветеранка от лекия род. Някоя я мислят за луда, други – за гениална актриса. Факт е, че тя изнесе на гърба си сезона – направи на нищо своите съквартиранти, унизявайки ги и карайки ги да покажат най-тъмните си страни. Тя повтори етюда си и в сезона от 2017 година, когато се качи на главата на останалите участници. Накрая обаче не устоя и скочи с ритници на Людмила Захажаева, което й докара наложително изпъждане.

Емануела се подрежда на второ място, защото направи запаметяващо се присъединяване в осмия сезон на шоуто /2016 г./. Тя влезе в открит конфликт с готвача Ути Бъчвааров и съумя оптимално да го изне3рви и той да покаже най-лошите черти от себе си. Кулминацията обаче пристигна, когато реши да покаже на феновете какъв брой затулен е артистът Христо Живков. Той непрестанно повтаряше какъв брой доста държи на половинката си извън. Отказа задача, в която трябваше да играе брачен партньор на певицата. Това я ядоса, напи го, след което той се поддаде на чара й. Двамата се затвориха в тоалетната, където няма камери, а изпълнителката издаваше звуци и остави феновете с усещане, че в дребната стаичка се е случило нещо интимно. Не след дълго тя призна, че в действителност двамата са повръщали, само че тя преднамерено е изиграла този очерк, с цел да го смаже.

Константин се окичи с победа от реалити формата. Той завоюва играта през 2006 година, когато първото място беше обвързано с парична премия – 50 000 лв.. Тогава той бе влезнал с половинката си Райна, която се изложи оптимално доста. След тази й изява кариерата й потегли надолу, до момента в който на Коцето – стремително нагоре. Той се завърна в шоуто за повторно предходната година и за малко още веднъж да го завоюва, само че Джино Бианкалана надви с дребен % разлика. Коце бе извънредно несъответстващ и ще бъде запомнен с случката си със Зорница Линдарева.

ДесиСлава е запомнена с жестоката подигравка на „ ВИП Брадър “ към нея. Деси се подреди на второ място след победителката Христина. През 2015 година продуцентите й се реваншираха, правейки я победител в специфичното издание с към този момент взели участие звезди. По това време Деси имаше проблеми с тогавашната си половинка Зарко, който влезе при нея за няколко часа.

Софи Маринова се означи с присъединяване през 2009 година Нейното присъединяване се помни с доста радостни моменти. Тя с нищо не се изложи, а направи по този начин, е феновете да се спукат от смях.

Преслава – никой не очакваше, че тъкмо в разцвета на кариерата си тя ще влезе в Къщата. Тя взе присъединяване в седмия сезон, само че авансово се бе застраховала с контракт, който не разрешава на продуцентите да я демонстрират в кофти светлина. Тя не е направила кой знае какво запаметяващо се, като се изключи че се пробваха да я забъркат в спекулация с Гъмов.

Азис – той се разписа във втория сезон на формата през 2007 година Тогава той прекрачи прага на къщата с половинката си Ники Китаеца. Всички чакахме, че ще има секс сред тях, само че липсваха даже дребните жестове на влюбени, което даде подозрение, че любовта им е с рекламна цел. Тази година той е ко-водещ на риалитито дружно с Александра Сърчаджиева.

Устатата и темпераментна Кали влезе в шестия сезон на шоуто. Тя сътвори един от най-големите кавги в историята на шоуто. Кали и Камелия Воче не си икономисаха рецензията към Влади Въргала, които се възмутиха от ниската му хигиена и че в никакъв случай не си мие ръцете откакто излезе от тоалетната. От шоуто Влади си потегли с прякора „ Смрадливкото “, за което може да „ благодари “ на Кали.

Мария се включи в шоуто през 2017 година Говори се, че тя се е спазарила за най-тлъстия хонорар, даван в миналото на участник. Тя прекара в къщата две седмици, след което напусна по лично предпочитание. В къщата тя си разреши да се държи извънредно непочтително с съвсем всичко свои съквартиранти. Най-обидени се оказаха Миглена Каканашева – Мегз и Енджи Касабие, с които преди този момент бе другарка. Мария показа пикантерии към връзката си с Християн Гущеров, който не я пускал да излиза на никое място. Дори призна, че след раздялата им я оставил на улицата без нищо.

За първи път Бони влезе в шоуто през 2012 година Участието й мина съвсем неусетно. И взема решение през 2014 година да опитва отново. По това време е обвързана с ливанския предприемач Раби. Съобразява се с неговата вяра и визии за живота. Отказва да спи в едно легло с Боби Турбото и проваля задача. Не съумява да покаже същинската си същина и феновете бързо я изхвърлят още първата седмица.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР