Чалга фурията и приятелка на Кубрат Пулев Андреа отговори на

...
Чалга фурията и приятелка на Кубрат Пулев Андреа отговори на
Коментари Харесай

Андреа отвратена от Мира Добрева, нападна я в социалните мрежи

Чалга фурията и другарка на Кубрат Пулев Андреа отговори на въпрос на собствен почитател в стори в Instagram дали влиза във VIP Brother. Певицата написа, че няма да взе участие в предаването, само че не спря до там....
Тя се възползва от опцията да изрази мнението си по отношение на протичащото се в Къщата през последните дни и по-конкертно – несъгласията сред тв водещата Мира Добрева и легендата Ваня Костова.
„ Как може да нямате отношение към една жена, постигнала толкоз доста. Самият факт, че не почитате възрастта ѝ, демонстрира самото ви образование. Благодаря ти, Господи, че имам родители, които са ме научили по какъв начин би трябвало да се отнасям към безусловно всички хора. Мира, а ти даже не си Ваня Костова.
Видях по какъв начин плачеше след епитетите на Кулагин, само че това не ти попречи да лепнеш грозни прилагателни към 60-годишна жена и да я накараш да плаче по същия метод. Е, хората сме от време на време идентични, даже не се усещаме. И живеем в личната си проекция за протичащото се към нас, която явно е дело на фантазиите ни! “, разяснява Андреа.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР