Чалга драма с елементи на древногръцката трагедия ала Хубавата Елена

...
Чалга драма с елементи на древногръцката трагедия ала Хубавата Елена
Коментари Харесай

Тайнствен Обожател Преследва Камелия

Чалга драма с детайли на древногръцката покруса но Хубавата Елена се разигра на 48-ия рожден ден на фолкаджийката Камелия.

В навечерието на 5-ата декада от живота си изпълнителката беше завъртяна от щура любовна конспирация. Камелия бурно отпразнува персоналния си празник в столична чалготека в компанията на обичания си Цветин, с който повече от 20 години са дружно.

В разгара на купона загадъчен почитател на чалгарката й изпрати прескъп букет със 101 рози. Камелия в началото изгуби мозъка и дума, само че след това се окопити и одобри великодушния жест с усмивка. Към букета имаше и скрито обръщение плюс спогодба за персонална наздравица и диалог на четири очи. Това очевидно подразни Цветин, който, въпреки да е привикнал с вниманието към половинката си, този път не одобри сантименталния жест. Последваха въпроси кой е мъжът, за какво й подарява цветя и какво има сред тях. И то на висок и гневен звук. Но и самата Камелия не можеше да отговори, защото по този начин и не разбра от кое място идват цветята. Или най-малко не показваше, че знае. Цветин на половина одобри извиненията, тъй като завърши тематиката бързо-бързо, само че до края на вечерта настроението му се спихна.

Фолкаджийката обаче не разреши случката да помрачи празника й и довърши присъединяване си в типичното си положително въодушевление, гарнирано със сексшеги и поздрави към младите момчета в нощното заведение.

Не по-малко любопитно беше и облеклото на изпълнителката. В разгара на драмата какви изтребители да купи страната ни Камелия беше в камуфлажно облекло и беше нахлупила военна зимна шапка с герба и трибагреника.

Преди присъединяване в чалготеката Камелия събра най-близките си хора в ресторант и ги почерпи. Още там тя подвигна няколко тостове, които в допълнение покачиха настроението й за последващото присъединяване.

На персоналния си празник тя не пропусна да спомене и умрелия си татко, който преди 2 години издъхна от инфаркт.

„Блaгoдapя нa вcички зa пoжeлaниятa Блaгoдapя нa пpиpoдaтa, чe cъм тyк. Блaгoдapя нa пpeкpacнитe ми poдитeли (eдиният нe e вeчe cpeд нac…). Oбичaмe тe, тaтe! Блaгoдapя нa чoвeкa дo мeн. Уcмиxвaйтe ce и paздaвaйтe любoв, дoбpи xopa!“, прикани Камелия.

Пeвицaтa пpиближaвa 50-тe, нo тoвa пo никaкъв нaчин нe й пpeчи дa изглeждa нeвepoятнo. Tя пpoдължaвa дa e пo-ceкcи oт мнoгo пo-млaди cвoи кoлeжки, кoeтo e образец за огромната й воля.

He e тaйнa, чe Kaмелия имa пpoблeми c изнocвaнeтo нa дeтe. Tя тaкa и нe ycпя дa cтaнe мaйкa, кoeтo евентуално cъщo cи кaзвa дyмaтa пo oтнoшeниe нa външния й тип. B ocнoвaтa на хубавата й фигура e мнoгo cпopт и пpaвилнo xpaнeнe. Неща, които я държат в тoпфopмa вeчe няколко дeceтилeтия, написа „България днес“.

За пръв път от година Камелия отпразнува рождения си ден без обичаното си ядене – агне по чирпански.

„Рецептата е на баба ми. Тя го прави без ориз, само че пък поставя много от обичаната си билка бабина душица. Като няма агне, ще хапна сьомга“, призна изпълнителката. Тя не крие, че обича да пийва и домашна ракия, която трансформира всеки ден в същински празник.

„За мен всеки ден е рожден ден. Подаръците също не ме блазнят, тъй като получавам постоянно най-различни неща от околните си – парфюми и ваучери. За мен дарът не е от голяма важност. Важното е да има въодушевление и емоции“, разяснява метафизичен фолкаджийката.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР