Чалга дивата Преслава е изкарала коронавируса преди месец, но не

...
Чалга дивата Преслава е изкарала коронавируса преди месец, но не
Коментари Харесай

Преслава скрила, че е болна

Чалга дивата Преслава е изкарала ковид преди месец, само че не е споделила обществено за положението си, разкриха пред „ Уикенд” нейни възмутени сътрудници. Тя уведомила единствено мъжа си Павел и сестра си Ивелина Колева, че е инфектирана.

Фолк певицата се разминала с доста леки признаци и предпочела да скрие, че е инфектирана, с цел да не всява суматоха измежду феновете си. През цялото време обаче тя е общувала с други хора, което е даже подсъдно!

Преслава имала безобидни неразположения като загуба на усет и главоболие, само че в началото ги отдавала на изтощеност. Изпълнителката на „ Водка с утеха” се сетила да направи тест за ковид чак след седмица, а през това време сеела болестта измежду всички, с които общувала. Когато видяла позитивния резултат, тя постъпила безконтролно и споделила единствено с мъжа си и сестра си, тъй като не желала да плаши почитателите си. Павел и Ивелина също се тествали, само че се оказали негативни за Ковид-19. На процедура, изпълнителката е била изолирана за домашно лекуване едвам за 3-4 дни, което е извънредно незадоволително.

Според източници на „ Уикенд”, певицата е лепнала ковид на родното Черноморие – на същото място, където се е заразил и някогашният национал по битка Николай Щерев. За страдание, 33-годишният състезател изгуби борбата с заболяването и издъхна след близо месец в болница. Семейството му с тъга призна, че той е подценил заплахата и е потърсил здравна помощ прекомерно късно, което довело до съдбовен край. От фолк певиците, които не стопират да вървят по участия и не съблюдават обществена отдалеченост, само Галена и Деси Слава потвърдиха, че са се разболели от ковид. Малкият наследник на Галена Александър също се заразил и двамата дружно до неотдавна бяха под карантина.

„ Всеки ден е друг. Първоначално го отдавах на магнитните стихии, за които бяха съобщили. Така ме болеше главата, че не можех да стана от леглото. Налагаше ми се да звъня на огромния ми наследник, с цел да ми донесе хапче за главоболие. Това беше първият противен ден ", описа Галена, уточнявайки, че постоянно изпитва сходен дискомфорт, по тази причина не заподозряла незабавно, че е Ковид-19. След като температурата стигнала 38,4 градуса, си направила тест, който открил болестта. „ Не можех да си въртя очите. Все едно имах конюнктивит. Ужасна болежка - популярност богу, че към този момент я няма! ", показа още Галена. Изпълнителката бе под карантина до 18-и юли, само че е отказала всички поети задължения до края на месеца. Последният й тест към този момент е негативен, но околните й настояват, че тя към момента се опасява да работи.

Малко по-късно и Деси Слава призна, че се е заразила. Певицата най-вероятно е пипнала заболяването по време на свое присъединяване. Тя продължава да се лекува.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР