Чалга дивата Галена, която се изфука, че е снимала последния

...
Чалга дивата Галена, която се изфука, че е снимала последния
Коментари Харесай

Галена завлече дизайнерка

Чалга дивата Галена, която се изфука, че е снимала последния си клип в имението на световноизвестния дизайнер Филип Плейн в Монте Карло, се оказа, че е огромна скъперник.


Изпълнителката не си е уредила сметките с дизайнерката Паолина Крушкина, която създаде прословутото колело с камъни "Сваровски ", чиито педали върти във въпросното видео.

"В началото на лятото в работилницата ми пристигна известният режисьор Павлин Иванов, по-известен като Башмоушън. Каза, че работи по нов план на Галена. Искали акцента в него да бъде инкрустиран със "Сваровски " велосипед. Башмоушън пристигна с едно остаряло колело и ми разпореди задачата да го обсипя цялото с камъчета. Даде ми период от 3 дни, с цел да го завърша - всичко на ръка, кормилото, спирачките, спиците. Това е пъклен доста труд, не спах три дни и нощи, непрекъснато работейки ", описа Крушкина пред столично издание.



Когато обаче пристигнал моментът дизайнерката да получи парите си, от екипа на Галена прекратили всякаква връзка с нея. "Не ми подвигат даже телефона. Дори не ми пристигна мислено, че име от ранга на Галена може да ме измами и да ме завлече с пари, поради което не направихме контракт, а си стиснахме ръцете на доверие ", твърди Крушкина.

Според нея действителната последна цена на сходно колело е не повече от 10 хиляди лв., а не тиражираната към този момент сума от 100 хиляди. "С екипа на Галена обаче взех решение да действам по различен метод: предложих им да ми платят само себестойността на консумативите, към 3000 лв., само че в подмяна на това певицата да споделя в обществените мрежи, че това велосипед украшение е мое дело. Режисьорът ми даде 1000 лв., които не ми стигнаха до средата. Извадих от моя джоб 2000 лв. за покупката на кристали "Сваровски ", разкрива още Паолина Крушкина.



След като не получила пари за труда си, тя настояла Галена да й върне блестящото колело. "Така или другояче, то е мое произведение и парите, вложени в него, също са мои. Галена обаче отхвърли да ми го върне и вместо това обикаля с колелото по участия, употребявайки го като атракция, и то безвъзмездна ", гневи се с право дизайнерката.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР