Чакат ни много незабравими емоции до края на 2019 г.

...
Чакат ни много незабравими емоции до края на 2019 г.
Коментари Харесай

Големият хороскоп за ЛЯТО 2019 г.

Чакат ни доста незабравими страсти до края на 2019 година Всяка зодия ще се сблъска с провокации, само че и ще посрещне доста положителни случки в живота си. Едни ще се влюбят, а други ще преоткрият себе си.
Ето какво ви чака до края на ЛЯТОТО съгласно зодията:
Овен
Ново въодушевление и начало на връзка
Лятото е сезон, в който постоянно си намирате положителни занимания. Това лято няма да се разграничава доста от линията, която следвате. Пътуване, ново занятие, занимание или спорт ще са повода да се запознаете с някой доста трогателен човек, с който ще започнете връзка. Не се опасявайте, той няма да ви нарани, ще ви даде най-хубавото време, което в миналото сте имали. Да не приказваме за сантименталните изненади, които ще получите.
Телец
Лъч вяра в минали връзки
Всеки човек има една огромна обич в живота си, която в никакъв случай не може да не помни. Понякога тя следва линията на целия ни живот и постоянно сме подготвени да отворим обятията си за тази наша неизживяна обич. За благополучие това лято ще имате опция да изберете дали да се върнете в предишното с човек, на който същински държите. Той ще ви покаже, че се е трансформирал и ще ви смъкна всички звезди... единствено и единствено да му дадете късмет. Очаква ви и забавно самопризнание от негова страна.
Зодиите, които ще изживеят БУРНА ЛЮБОВ това лято
Близнаци
Новина за бебе
2019 година ще бъде паметна за вас. Не бива да се съмнявате в това! Очакват ви няколко огромни вести, само че най-голямата ще ви изненада през лятото. Най-накрая ще разберете, че ще ставате родители. За едни представители на зодиакалния знак тази вест е много чакана и за това е толкоз щастлива. За други - напълно непредвидена, само че още веднъж минава под знака на щастието. Кой не би се зарадвал, че следващата година ще си има бебе.
Рак
Къде е съкровището?
Раци, излезте от дупката си, тъй като към вас гъмжи от пари. Разковничето към триумфа може би се намира в инцидентно решение, което ще вземете през май. Обичате спокойствието на дома и живота без стрес и смяна, само че в този момент имате рядка опция. Не я изпускайте поради страха от новото и непредвидимото. Погрижете се за здравето си. Ядете прекомерно доста нездравословни храни, а тялото ви има потребност от филтриране. Преминете на здравословен хранителен режим или спрете най-малко месото.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР