Чаканото с нетърпение дерби от I кръг на Ефбет лига

...
Чаканото с нетърпение дерби от I кръг на Ефбет лига
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" спира със скъп вход агитката на "ЦСКА-София"

Чаканото с неспокойствие дерби от I кръг на Ефбет лига сред " ЦСКА 1948 " и " ЦСКА-София " към този момент породи и първи скандал. От " ЦСКА-София " се оплакаха, че за техните почитатели са избрани доста скъпи билети - по 40 лева за бранш В и 30 лева за " Г ". Двубоят е в петък от 20:00 ч. на ст. " Васил Левски ", където " ЦСКА 1948 " играе семействата си.

Това даде мотив на " ЦСКА-София " за следващ път да се заяде със противника, който ще играе първия си сезон в елита, откакто беше основан през 2016 година от почитатели на ЦСКА, недоволни от намерението на Гриша Ганчев да реалокира " Литекс " в София и да го преименува. " Червените почитатели ще бъдат настанени в секторите " В " и " Г ", а тези на домакините (доколкото ги има) - в бранш " А ". Ръководството на абсолютния дебютант в елита реши съзнателно да сложи нереално високи цени на билетите за дебютния си дуел в Първа лига. Интересно е дали и за идващите мачове на неотдавна основания тим (б.ред. - " ЦСКА-София " също е основан през 2016 г.) скъпите хартийки за домакинските им срещи ще са чак толкоз скъпи или " многочислените " им последователи ще могат да се насладят техните изяви на доста по-нормални цени от сегашните?!? ", написаха от " ЦСКА-София ".

Билетите ще се продават от довечера след 19:00 ч. в мрежата на " Ивентим ", а от на следващия ден заран последователите на " ЦСКА-София " ще могат да си ги купят и от фенмагазина на ст. " Българска войска ". До момента от " ЦСКА 1948 " не са оповестили цената на пропуските за своите последователи. За всеки от секторите ще бъдат пуснати по 1000 бройки, т.е. на трибуните ще може да има най-много 4000 фенове.

" Не желаеме да има ненавист. Да, взехме решение да пуснем 3000 пропуща свободно на пазара, всеки може да закупи билет закъдето изиска. Защо са такива цените ли? Този мач се чака повече от четири години, това е едно същинско дерби. Редно е на такива мачове цените на билетите да са по-високи, както е в Европа ", коментира изпълнителният шеф на " ЦСКА 1948 " Добрин Гьонов пред " Спортал ".

Междувременно от БФС оповестиха, че рефер на завързания мач ще бъде опитният Станислав Тодоров. Наряд за пловдивското дерби сред " Ботев " и " Локомотив " (в неделя от 18:45 ч.) пък получи Драгомир Драганов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР