Чаканият сгъваем смартфон на южнокорейския производител Samsung - Galaxy Fold

...
Чаканият сгъваем смартфон на южнокорейския производител Samsung - Galaxy Fold
Коментари Харесай

Ще пусне ли Apple сгъваем iPhone

Чаканият сгъваем смарт телефон на южнокорейския производител Samsung - Galaxy Fold имаше сериозен проблем с екрана преди да бъде пуснат на пазара. Китайската компания Huawei също не съумя да започва своя сгъваем модел Mate X поради комерсиалната война и наложените забрани за марката.

Apple се възползва от създалите се условия и сполучливо отбрани патент за сгъваем телефон, който е ориентиран към екрана и покриващия пласт на смарт телефона, написа Business Insider. Предишна информация гласеше, че американският производител е напът да патентова детайли, които могат да се употребяват за сгъваем смарт телефон като панти.

Това обаче не значи, че Apple e подготвена да пусне сгъваем iPhone в този момент. Патентът е бил деклариран през януари, 2018 година сходно на доста софтуерни компании, които получават патент и по този начин и не го ползват в продуктите си.
 Двата най-чакани сгъваеми телефона дебютираха на пазара с провал
Двата най-чакани сгъваеми телефона дебютираха на пазара с провал

Причините са проблем с екрана и комерсиалната война

Според експерти Apple към момента изостава доста от Samsung. Предимството за американката компания обаче е, че южнокорейският ѝ съперник не може да се оправи с екрана и високата цена.

Samsung бе заставен да отсрочи доставките на струващия 2000 $ Galaxy Fold, откакто редица публицисти, които трябваше да тестват устройството за ревю обявиха, че дисплеят е имал неравности и е бел нередовен.

Китайският съперник Huawei, който показа своя 5G сгъваем смарт телефон Мate X, срещна съществени компликации в лицето на Доналд Тръмп, като е прекомерно евентуално компанията да няма право да употребява операционната система Android за своите устройства.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР