Чакаме резултатите от проверката на европрокуратурата в редица топлофикационни дружества

...
Чакаме резултатите от проверката на европрокуратурата в редица топлофикационни дружества
Коментари Харесай

Карамфилова: Чакаме резултатите от проверката на европрокуратурата в редица топлофикационни дружества

Чакаме резултатите от инспекцията на европрокуратурата в редица топлофикационни сдружения в страната. Европейската прокуратура има своите проекти и тя е способената, с цел да извърши инспекцията. Това съобщи служебният министър на околната среда и водите Росица Карамфилов в ефира на Българска национална телевизия.

" Ние като министерство и структурите, цялата информация, която е изискана е предоставена, оказваме интензивно подпомагане. Освен това, смятам че на този стадий, защото тече такава дейна инспекция, не е редно да се вършат каквито и да било мнения и тълкования, още по-малко внушения. След като те приключат своята работа, резултатите ще бъдат взети и подхванати при нужда съответните ограничения ", разясни още тя.

" Проблемът, който на процедура съществува, е разпознат още от далечната 2017 година Забелязва се, че има понижаване на коефициенти, които са показани от съответните оператори, което дава индикация за понижаване на излъчванията на парниковите газове. Цялата информация е предоставена на нашата прокуратура ", посочи Карамфилова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР