Чакаме оферта от Франция и ще я добавим към документите

...
Чакаме оферта от Франция и ще я добавим към документите
Коментари Харесай

20 По Рихтер В Ефира! Джуди Халваджиян Хвърли Тоталната Бомба! Операциите На Слави И Бойко

Чакаме оферта от Франция и ще я прибавим към документите за фонда. Ако от химиотерапиите се смали тумора, следва трансплантация на тазобедраната страва, след това лъчетерапия.

По сметката има към 150 000 лв.. Първоначалната оферта, която получихме за интервенция от Турция бе 165 000 евро ".

Това съобщи в ефира на Нова телевизия Надя Костадинова, майката на дребната Никол.

Припомняме, че 33-годишната родителка дружно благодарение на " Господари на ефира " разобличи измамника Рушен Мохамед, който искаше 3000 евро и 500 $ за интервенция на момиченцето й, което има израстък. Измамникът даже твърдеше, че оперирал сухожилията на ръцете на Бойко Борисов, и краката на Слави Трофонов " Много хора се свързаха с мен, доста от тях са минали по пътя, по който ние ще би трябвало да вървим. Дадоха ми препоръки за клиники и за лекувания ", добави Надя. " За това лице това е единственият получен подобен сигнал. Направили сме нужното.

Взети са нужните ограничения. Лицето е престъпно проявено, има незаконни действия. За настоящето нарушение може да получи сред 1 и 6 години затвор ", сподели комисар Христов. " Имаме информация, че този човек е от София. По учебник действахме.

Само по нашия метод, нещата в действителност се виждат. Какви по-големи доказателства от това. Майката алармира, че той е шарлатанин, ние се намесваме и го потвърждаваме. До момента е бил осъждан, тъй като се е представял за младши лейтенант. Имаме и други сигнали за него ", сподели Джуди Халваджиян, продуцент на предаването " Господари на ефира ", което излъчи серия репортаж " Не може да печелиш от едно болно дете, това е извънредно нещо. Довечера ще забележим продължението на това, което видяхме в петък. Той до последно е бил в ролята си на доктор и продължаваше да поддържа версията, че е началник на голям холдинг. Той ловко играе с думите.

В мига, който видя служителите на реда и белезниците, към този момент нямаше какво да каже ", сподели той. " Браво на майката, значимо е да имаш куража, като усетиш такава машинация, да сигнализираш и да си играеш ролята, с цел да може този човек да падне в клопката, макар тестването, което имаш в живота ", сподели Халваджиян.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР