Чакам операция, до дни се надявам да стане ясно дали

...
Чакам операция, до дни се надявам да стане ясно дали
Коментари Харесай

Голмайсторът на Левски: Нещата са доста тревожни! Решен съм да се преборя с проблема

" Чакам интервенция, до дни се надявам да стане ясно дали ще се наложи. Досегашното лекуване не дава резултат ", това съобщи пред вестник " България през днешния ден " голмайсторът на Левски Станислав Костов, който е контузен и не е играл от 1 август.
 Левски - Ружомберок 2:0 @@@
Най-големият проблем е, че редица експерти не могат да уточнят каква е действителната диагноза. Костов към този момент е преглеждан от няколко експерти у нас, както и в Германия, само че не е ясно за какво се е появил казусът и по какъв начин да бъде лекуван.

" Да, вървях в Германия, бях в България при няколко лекари, само че няма изясненост ", стартира той. " Казват ми, че имам проблем в адукторите, който минава към костта, която стартира да загнива. Нещата са много тревожни, само че съм решен да се преборя с казуса и да се върна към футбола на високо ниво”, добави още Костов.

" Много е неприятна обстановката, тежко ми е, само че съотборниците, треньорите, целият клуб ме поддържат. И поради тях желая да се завърна на терена, да въвеждам още голове ", споделя още Станислав във връзка проблемите си с контузията.

efbet Лига 10 кръг, събота 21 септември  Славия 0:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР