Чакам операция, до дни се надявам да стане ясно дали

...
Чакам операция, до дни се надявам да стане ясно дали
Коментари Харесай

Костов: Очаквам операция, нещата са доста тревожни

Чакам интервенция, до дни се надявам да стане ясно дали ще се наложи. Досегашното лекуване не дава резултат. Това съобщи пред вестник "България през днешния ден " голмайсторът на Левски Станислав Костов, който е контузен и не е играл от 1 август.

Най-големият проблем е, че редица експерти не могат да уточнят каква е действителната диагноза. Костов към този момент е преглеждан от няколко експерти у нас, както и в Германия, само че не е ясно за какво се е появил казусът и по какъв начин да бъде лекуван.

"Да, вървях в Германия, бях в България при няколко лекари, само че няма изясненост ", споделя за перипетиите си футболистът. "Казват ми, че имам проблем в адукторите, който минава към костта, която стартира да загнива. Нещата са много тревожни, само че съм решен да се преборя с казуса и да се върна към футбола на високо равнище. "

"Много е неприятна обстановката, тежко ми е, само че съотборниците, треньорите, целият клуб ме поддържат. И поради тях желая да се завърна на терена, да въвеждам още голове ", споделя още Станислав във връзка проблемите си с контузията.

Според наши експерти, поискали да не бъдат представени, казусът е в действителност сериозен и ще е цяло знамение, в случай че Костов бъде оздравял до началото на зимната подготовка и стартира да тренира.

Нападателят отхвърли трансфер в отбора от Саудитска Арабия Ал Уехда (Мека) през лятото. Арабите предложили на Костов годишна заплата в размер на към 500 000 $. Той е отклонил предлагането, защото при започване на лятото стана татко и е желал да бъде по-близо до фамилията си, а също и с цел да остане в Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР