Чакам да бъда потърсен, няма от какво да се притеснявам,

...
Чакам да бъда потърсен, няма от какво да се притеснявам,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Никой не ми е предлагал подкуп, за мен казусът е морален

" Чакам да бъда потърсен, няма от какво да се тормозя ", съобщи депутатът от „ ИТН “ Радостин Василев по отношение на стартиралата от Спецпрокуратурата инспекция по проблема „ Татяна Дончева “, оповестява БГНЕС.

Държавното обвиняване се самосезира след телевизионно изявление на Василев по „ 7/8 ТВ “, водено от ръководителя на парламентарната група на партията Тошко Йорданов, в което двамата изнасят данни за изработен опит за търговия с въздействие от страна Татяна Дончева от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “.

По думите им Дончева поискала среща с Василев в неговата адвокатска адвокатска фирма, за провеждането на която доказателство били видео камерите, инсталирани на входа. На нея пък Дончева намеквала за опит за разединение на групата на Има Такъв Народ в Народното събрание, написвайки на лист сумата от „ 500k” (500 000), по думите на самия Радостин Василев, без да е конкретизирана валутата.

„ Не бих давал оценка на някакви доказателства преди изобщо да се стигнало до някакъв проблем. За мен въпросът е честен “, разяснява юристът.

„ Това демонстрира какво се е случвало дълги години обратно, както в коридорите на Народното събрание, по този начин и отвън него “, споделя още той.

Дали това е било опит за рушвет, Радостин Василев разяснява по следния метод: „ Никой не ми е предложил рушвет, аз такова изказване нямам. Адвокат съм и мога да върша преценка на обстоятелствата, в никакъв случай няма да набеждавам някого в нещо, което не е несъмнено “. Депутатът дефинира срещата си с Татяна Дончева като „ отвратителна “, а самата нея като „ състезател “, който сипел обиди към свои сътрудници.

„ Нито съм набедявал някого, нито съм клеветил. Напротив, споделих истината. Ако госпожа Дончева има смелостта да ме съди, тогава ще би трябвало да сблъска с още по-тежката истина “, разяснява още Василев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР