Чак сега, на 65 години като станах, разбрах, че човек

...
Чак сега, на 65 години като станах, разбрах, че човек
Коментари Харесай

Прецакаха Жестоко Силвия Кацарова

„ Чак в този момент, на 65 години като станах, разбрах, че човек не трябва да се доверява на никого. За страдание, хора, на които съм държала през годините, се оказва, че са се възползвали от мен ”, с болежка споделя огромната Силвия Кацарова, написа в. “България днес”.

От 26 април тази година певицата е пенсионерка, само че някогашният й счетоводител не е внесъл в Национален осигурителен институт всичко належащо и в този момент й се постанова сама да се оправя с цялата бумащина. Певицата взима инвалидна пенсия и по болест, само че когато пробвала да се пенсионира публично, схванала с учудване, че счетоводителят й не си е приключил работата.

„ Да, от години взимам пенсия в размер на 110 лева за 65% неработоспособност, поради интервенциите на ставите, които имах. Иначе съм се подготвила с документите за пенсия, когато навърших 60 години, само че се оказа, че счетоводителят ми не е внесъл в Национален осигурителен институт всичко належащо. Страшна небрежност царува на всички места. Много съм разочарована ”, споделя още Силвия Кацарова, която в най-кратки периоди ще се погрижи сама за себе си.

„ От 15 години съм с 65% неработоспособност. Тези дни даже си взех инвалидния ваучър за паркиране ”, изясни изпълнителката.

В момента дясната й става, която е оперирана два пъти, е наред, само че певицата се стяга душевен и за промяна на лявата. Засега обаче стиска зъби макар болките и е твърдо решена да се обърне към хирурзите, когато стане нетърпимо.

В момента Силвия се поддържа с биорезонансен апарат, който непрекъснато е с нея. „ Той дава отговор на честотата на казуса в тялото ти и вибрира с нея. Когато си „ пуснеш ” в тялото същата осцилация, само че по-висока, тя унищожава болката. Така на няколко пъти съм лекувала спазматични болки в тялото си ”, споделя изпълнителката на „ Топъл дъжд ”.

Силвия схванала за уреда от другар, при който била на посетители. „ Когато ми стана неприятно той включи уреда и се почувствах доста по-добре. По-късно си направих проучвания и си купих и за мен същото помагало. Сега се усещам добре ”, радва се Кацарова, която си направи и интервенция на носа.

„ Имах проблем с носните загради. Но към този момент вдишвам добре и наподобявам по-добре ”, счита певицата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР