Chainlink (LINK) отбеляза значителен скок в цената си, като в

...
Chainlink (LINK) отбеляза значителен скок в цената си, като в
Коментари Харесай

Chainlink скочи с почти 19%: Каква е причината?

Chainlink (LINK) означи забележителен скок в цената си, като в четвъртък се увеличи с близо 19%. Нека разгледаме какво докара до този скок.

Според мнозина този ценови скок се случи, защото блокчейн оракулът показа своя нов протокол за междуверижна оперативна съгласуемост (Cross-Chain Interoperability Protocol – CCIP) по време на етапа на ранен достъп до мейннета (Mainnet Early Access phase) на разнообразни вериги, в това число Етериум ( ETH ), Optimism ( OP ), Polygon ( MATIC ) и Avalanche ( AVAX ).

Основната цел на протокола за оперативна съгласуемост е да улесни основаването на междуверижни приложения и услуги, както и да рационализира прехвърлянето на токени, осигурявайки по-голяма досегаемост и приложимост.

Компанията за крипто разбори Santiment също акцентира, че размерите на търговия с LINK последователно се усилват, което демонстрира възходящ интерес към актива измежду търговците.

Освен това Santiment означи , че китовите транзакции, включващи LINK, също се усилват. В света на криптовалутите дейностите на огромните притежатели или “ ” се следят от близко, защото те постоянно служат като значими индикатори за пазарните трендове.

След като в четвъртък цената на алткойна се увеличи с близо 19%, тя леко се отдръпна и все още на писане на публикацията, LINK се търгува на цена от $8.17, което демонстрира впечатляващо нарастване от 17.5% през последната седмица.

Макар че LINK означи обилни облаги от началото на 2023 година, с нарастване от над 47%, от значително значение е да се означи, че активът към момента е с над 84% под историческия си връх от $52.7, който доближи през май 2021 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР