Чадър и шезлонг на плаж Градина-централен-част 2 ще струват по

...
Чадър и шезлонг на плаж Градина-централен-част 2 ще струват по
Коментари Харесай

Кабинетът избра концесионери за плажовете "Градина - централен" и "Елените"

Чадър и шезлонг на плаж " Градина-централен-част 2 " ще костват по 8 лв., а на " Елените " по 10 лв., плануват два контракта за концесии, утвърдени през днешния ден от кабинета. Плажът " Градина - централен " - част 2 край Созопол ще се стопанисва от компания " Алфа Дилеа " ООД.

Тя се задължава да заплаща през първата година от периода на концесията 58 246.15 лева без Данък добавена стойност. Освен това сдружението да влага 108 228 лева без Данък добавена стойност в ограничения по отношение на опазването на околната среда, дюните и предпазените територии на морския плаж.

Фирма " Алфа Дилеа " е записана в София през 2008 година, като 99.71% от капитала е на кипърска компания. Останалите дялове са на Димитър Христов, който е притежател и на петролната компания " Роял Петролеум ".

" Мирикал " ЕООД е новият концесионер на плаж " Елените " в община Несебър. Фирмата ще заплаща през първата годиня 150 531.43 лева без Данък добавена стойност. Концесионерът е заречен и 179 568 лева с включен Данък добавена стойност като вложения за организация на спортно-развлекателни действия на морския плаж за целия период на концесията.

Фирма " Мирикал " е записана в Нови Искър през 2009 година, като главният и предмет на активност е строителство и поправки. Едноличен притежател на капитала е Камен Спасов, който има още 2 компании и в една е съучастник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР