Чад Майкъл Бусто: „Сталкерът“, който нахлу в съблекалнята и извика „Искам да се оженя за Ема Уотсън“, арестуван

...
43-годишният беше освободен без гаранция. Следващият път той ще се
Коментари Харесай

43-годишният беше освободен без гаранция. Следващият път той ще се яви в съда на 2 октомври.

Според прокурорите, Бусто влязъл в съблекалнята на модното шоу миналия петък вечерта и изкрещял: „Искам да се оженя. Нека говоря с Ема Уотсън. Нека взема снимка с Ема Уотсън."

Бусто, който нямаше разрешение да присъства на модното шоу, се разгневи, когато беше помолен да напусне и отказа да го направи, според властите.

Не е ясно дали Уотсън - най-известен с ролята си на Хърмаяни Грейнджър в Хари Потър - е бил на модното шоу. Други звезди, които присъстваха на този ден, включват Дженифър Лопес, Джулиан Мур и Джеймс Марсдън.

Миналия месец Бусто беше арестуван в град Саутхемптън на Лонг Айлънд, след като полицията получи доклади, че е карал велосипеда си нагоре-надолу по частни алеи , търсейки Баримор.

Дрю Баримор отпадна като водеща на наградите и е изправена пред негативна реакция заради заснемането на токшоу въпреки стачките

Дни преди това , той беше прекъснал интервю на сцената в Манхатън, където Баримор интервюира певицата и актьор Рене Рап.

Бусто се беше приближил до сцената, викайки: „Дрю Баримор! „Казвам се Чад Майкъл Бъсто. Знаеш кой съм. Трябва да те видя в някакъв момент, докато си в Ню Йорк, става ли?"

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от thetodayshow (@thetodayshow)

-->

Баримор напусна сцената безопасно с Рап, докато охраната ескортира Бусто от театър.

Миналата седмица, след като Бусто не се яви, за да му бъде поставен нареден от съда GPS маркер, съдия от Саутхемптън издаде заповед за ареста му.

Бусто, който е бил свързан с адреси на приюти и църковни служения в Калифорния и Вашингтон, има история на арести и необичайно поведение. Неговото досие включва предишни арести за навлизане, нарушаване на обществения ред и непристойно излагане.

Щракнете, за да се абонирате за Backstage където и да е получавате вашите подкасти

В ръкописно съдебно дело миналата година Бусто твърди, че е получил собствеността върху хотелската верига Хилтън. Този случай беше бързо прекратен.

Други съдебни дела под името на Бусто включва един, който иска да оспори присъдите затвор на всички обвиняеми във „всички затвори на планетата Земя“.

В съдебна молба от 2021 г. Бусто пише, че е „Роден от сила“ и че родителите му са „ По-виновен за цялото ми съществуване като двама души, отколкото за един (нещо като) човек, за когото обикновено се смятам!"

Друго съдебно дело на Busto се състоеше предимно от карти с покемони.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР