Чаатай Улусой и гаджето му Дуйгу Саръшан – екранните Сарп

...
Чаатай Улусой и гаджето му Дуйгу Саръшан – екранните Сарп
Коментари Харесай

Чаатай Прави Бебе В Морето

Чаатай Улусой и гаджето му Дуйгу Саръшан – екранните Сарп Йълмаз и Сема от предавания по бТВ сериал “Вътрешен човек”, карат лятната си почивка на яхта. Луксозната лодка “Берти” е пуснала котва в региона на курортния град Мармарис, на към 300-400 метра от брега.

От плажа не се вижда какво се случва на корабчето, само че ориентираните натам мощни фотообективи на турската жълта преса дават изясненост. От папарашките фрагменти, оповестени тези дни в таблоиди на южната ни съседка, излиза наяве, че актьорите прекарват времето си най-вече в замяна на деликатност и пристрастеност.

Двамата непрекъснато се целуват, прегръщат и обарват, излегнали се на палубата. “Явно вършат бебе в морето”, разяснява в един от последните си броеве вестник “Гунайдин”.
Яхтата, на която летува звездната двойка, е благосъстоятелност за Чаатай Улусой. Той я купи преди към 2 години, с цел да зарадва обичаната си.
“Скъпата ми Дуйгу доста обича морето и когато ми изпадна преференциална лодка, без планиране взех решение да я взема. Поддръжката й ми коства доста пари, само че пък кое в днешно време е безплатно”, споделял е в свое изявление тв любимецът.

Чаатай и сексапилната девойка Саръшан се залюбиха през есента на 2016 година около работата си в упоменатия към този момент сериал “Вътрешен човек”. Първата им взаимна обществена поява бе отвън снимачната площадка – нощен клуб в Истанбул.

Връзката им претърпя няколко рецесии и разлъки, само че през днешния ден е по-силна от всеки път. По времето, когато двамата бяха разграничени, Улусой имаше къси случки с балдъзата на Къванч Татлъту и с актрисата Бестемсу Йоздемир. През 2014 и 2015-а публично гадже на Чаатай беше Серенай Саръкая – партньорката му от турския “Ориндж Каунти”. Когато се разделиха, не можеха да се дишат, само че през днешния ден са в по-добри връзки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР