CBS Mornings Deals: Вземете видеозвънец с 50% отстъпка

...
Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот
Коментари Харесай

Тази седмица в „CBS Mornings“ експертът по начина на живот Гейл Бас сподели редица нови сделки, включително видеозвънец с 50% отстъпка. Открийте ексклузивните оферти от тази седмица по-долу и посетете CBSDeals.com или изпратете съобщение „CBS“ на 65 000, за да се възползвате от тях днес.

CBS печели комисионни от покупки, направени чрез CBSDeals.com.

Magic Mesh

Тази пръчка за унищожаване на буболечки от Magic Mesh включва три слоя мрежа и електрически разряд с високо напрежение, който може да убива насекоми. Нейната сгъваема основа може да трансформира тази кърпа в лампа за убиване на насекоми. Има 45% отстъпка в CBS Deals.

$16 при CBS Deals

Bell + Howell

Този видеозвънец разполага с 1080P FHD видео, 110-градусово ултраширокоъгълно зрително поле и инфрачервена нощ визия. Може да изпраща предупреждения, когато някой позвъни на вратата ви или задейства вградените сензори за движение. Можете да използвате устройството, за да виждате, чувате и говорите с посетители от вашия телефон или таблет с помощта на приложението Tuya в реално време.

Има 50% отстъпка в CBS Deals.

$100 в CBS Deals

Спортна чанта MBG

Тази голяма чанта има подвижна седалка възглавница. Направен е с изолирана подплата, може да побере до 12 кутии и включва сухи джобове за вашата електроника. Вземете един от CBS Deals с 25% отстъпка.

$30 при CBS Deals

NFL Team Pride LED светлина за врата на кола от Sporticulture

Тази LED светлина може да се прикрепи към вътрешната страна на вратата на колата ви и да прожектира Лого на отбора на NFL на земята всеки път, когато отворите вратата си. Тази безжична светлина може да бъде персонализирана с един от 32 слайда с логото на отбора на NFL. Става за повечето автомобили. Батериите не са включени.

Отстъпката е 33% в CBS Deals.

$20 в CBS Deals

Свързано съдържание от CBS Essentials:

CBS Mornings Deals : Вземете 40% отстъпка от този скрубер за душCBS Mornings Deals: Вземете масажираща обвивка за крака с 35% отстъпка
CBS Mornings Deals: Този пречиствател на въздух е с 30% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете STEM играчка с 52% отстъпка< br>CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Този уред за насекоми и мухобойка 2 в 1 е с 40% отстъпка 
CBS Mornings Deals: Спестете 40% от преносимо охлаждане фен пакет 
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР