CBS Mornings Deals: Вземете радио за метеорологични известия с 31% отстъпка

...
Тази седмица в CBS Saturday Morning лайфстайл експертът Ашли Белман
Коментари Харесай

Тази седмица в "CBS Saturday Morning" лайфстайл експертът Ашли Белман обсъди оферти за артикули, които могат да улеснят живота ви - и всичко това на изключителни отстъпки. Открийте ексклузивните сделки от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „CBS“ на 65 000, за да се възползвате от тях днес.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени чрез CBSDeals.com. Сделките са налични за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Цените може да се променят от датата на публикуване.

ETON Sidekick

Sidekick е акумулаторно радио за известяване на времето, което включва зареждане със слънчева енергия и Bluetooth технология. Продава се с 31% отстъпка в CBS Deals.

$90 в CBS Deals

WonderSkin

Супер комплектът WonderSkin's Lip Stain включва ексфолиант за устни 3 в 1, петна за устни, Clear Shine Top на марката Gloss и средство за премахване с тройно действие на WonderSkin. Разпродажба е с до 40% отстъпка.

$9 и нагоре в CBS Deals

Santa's Workshop Inc

Тази 14-инчова дървена лешникотрошачка е ръчно рисувана, за да покаже вашия училищен дух. Изберете от различни училища. Вземете го на разпродажба сега с 39% отстъпка.

$43 при CBS Deals

Успокояваща топлина чрез по-ясно изображение

Тази нагревателна подложка разполага с три настройки за топлина, три масажиращи вибрации и три лумбални интензитета. Вземете го на разпродажба сега с 25% отстъпка.

$45 в CBS Deals

Повече съдържание от CBS Essentials

Ексклузивни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Този тиган от лят алуминий е с 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете два Bluetooth високоговорителя, вдъхновени от тики, на цената на един
CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три части със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Уикенд чанти, на разположение -go слушалки и още CBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпка CBS Mornings Deals: Този аксесоар за спално бельо е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР