Cat Deeley изглеждаше шик в черно палто, когато пристигна за

...
Cat Deeley изглеждаше шик в черно палто, когато пристигна за
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Те са предназначени да бъдат следващите Холи и Фил... но ето защо Кат Дийли и Бен Шепърд може да са най-големият хазарт на ITV в историята: КЕЙТИ ХИНД навлиза в техните МНОГО различни животи и изпълнените с драми приготовления преди „Тази сутр

Cat Deeley изглеждаше изискан в черно палто, когато дойде за среща във Fox Studios в Ню Йорк в петък

Това Сутрешните почитатели може да са загрижени да научат, че Кат и Бен Шепърд, нагоре, даже не са били в една стая дружно от години

ITV бяха оставени заслепени от нейното решение, което не можеше да пристигна в най-лошия миг. Защото единствено седем месеца по-рано, съ-водещият Филип Скофийлд се отдръпна на фона на шокиращото си самопризнание за спекулация с доста по-млад член от продуцентския екип на This Morning, до момента в който беше женен за брачната половинка си Стефани Лоу.

Шоуто съгласно някои е било със специфични ограничения. Оценките падаха свободно и даже имаше опасения, че няма да оцелее.

Но мога да разкрия, макар че шампанското към този момент е в хладилника в подготовка за Дългоочакваната „ завеса “ в понеделник, идващите няколко дни ще бъдат всичко друго, само че не и спокойни.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР