Carolina Herrera показа изчистени тоалети, a Тори Бърч есенно-зимната си

...
Carolina Herrera показа изчистени тоалети, a Тори Бърч есенно-зимната си
Коментари Харесай

Седмица на модата в Ню Йорк: Тоалетите показват откритостта и целенасочеността на съвременната жена

Carolina Herrera сподели изчистени тоалети, a Тори Бърч есенно-зимната си сбирка
Модната къща Carolina Herrera си сложи за цел да подчертае мощната страна и издръжливостта на клиентките си на ревюто, което показа по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, предадоха международните информационни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Тоалетите с прецизни и изчистени силуети демонстрират откритостта и целенасочеността на актуалната жена. Воланите, придобивайки ново архитектурно измерение, прибавят трагичен жанр на облеклата.

" Този сезон повече от всеки път желаех да бъде отдаден на хубостта като мощ, на силата като хубост ", сподели креативният шеф Уес Гордън. " Исках всеки неин взор да е олицетворение на силата ".

Тази година Гордън взе участие за шести път с стилната къща в дефилетата в Ню Йорк и за този интервал се е научил по какъв начин Каролина, която управлявала едноименната си фешън линия в продължение на съвсем 40 години, да бъде щастлива. " В началото беше предизвикателство да се напаснем и да се уверя, че решенията са нещо, с което тя може би ще се съгласи или пък не. Оттогава обаче научих, че може да има и неща, с които тя не е съгласна, само че в последна сметка аз се стремя да се обърна към същата жена, която тя е желала да облече. Преследвам това, което значи грациозност през днешния ден по същия метод, както тя го е преследвала ", споделя той.

Близо 50 марки показват сбирките си по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, която продължава до сряда.

Дизайнерката Тори Бърч също се показа, като прави всекидневието " възвишено " с есенно-зимната си сбирка. С тази сбирка тя си слага за цел да предефинира формата на своите модели. " Започнах с концепцията по какъв начин да направя всекидневието възвишено ", сподели Бърч пред АП в изявление след дефилето.

Тя изрази предпочитание да показа силуета по нов, пресен метод, като употребява разнообразни материали и креативен способи за сливане на шевовете, с цел да сътвори чувство за " лекост ". " Бях в действителност захласната от концепцията за размер, само че не и за тежест ", означи дизайнерката.

Емили Ратайковски, Палома Елсесер и Ирина Шейк, която закри ревюто с палто със свободен контур, бяха измежду моделите, които показаха 34-те тоалета от сбирката.

Заедно с останалите модели те минаха по дългия и стеснен кулоар на Нюйоркската социална библиотека, показвайки творенията на Бърч, измежду които топове и поли от материал, наподобяващ крокодилска кожа, а също палта и рокли с ресни.

Въпреки че доста от моделите извеждат дизайнeрката от зоната й на комфорт, един от тях се отличава с блуза с качулка и оранжева полата, наподобяваща абажур.

Тори Бърч споделя, че яркостта на цвета контрастира с " красивите неутрални тонове " в палитрата на сбирката. Креативното потребление на изкуствени материи също е значимо за дизайнерката. " Имаме яке от изкуствена кожа. Кожата е памучна с покритие, което наподобява на крокодил... това е памучна примес. Но не е кожа. А по-късно използваме хартиена кожа ", споделя тя. Използването на устойчиви материали става все по-важно за Тори Бърч, само че съгласно нея към момента има много работа в тази промишленост. " Проблемът е многостранен и всички би трябвало да го решим дружно. Така че ние се занимаваме с него и се движим в тази посока ", отбелязва тя.

Сред звездните посетители на ревюта на Седмицата на модата в Ню Йорк бяха актрисите АннаСофия Роб, Наташа Лион и Аукуафина, отбелязва АП.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР