Cardi B публикува разпалено видео в профила си в Instagram,

...
Cardi B публикува разпалено видео в профила си в Instagram,
Коментари Харесай

Cardi B, Доналд Тръмп и в какво певицата обвини американския президент

Cardi B разгласява разпалено видео в профила си в Instagram, с което упреква президента Доналд Тръмп, че не обръща вниманиe на полицейската грубост против цветнокожите.

" Всеки път, когато видя погубен или измъчван от полицията цветнокож, се запитвам: Никой ли не се интересува? На никой ли не му пука? Постепенно обаче стопирах да се чудя, тъй като явно никой не се интересува. Никой не го е грижа. Не го е грижа, че 26-годишен рапър просто се изпари ".

Певицата продължава с изказването си, като споделя, че най-малкото когато Обама е бил президент, той постоянно е изказвал поддръжката си към всички афроамериканци, с което ги е карал да усещат, че на някого му пука.

" Докато на Тръмп не му дреме и то ни минимум. Имам възприятието, че полицейската свирепост ще продължава, до момента в който този господин е президент. Докато Доналд Тръмп е президент на Съединени американски щати, нищо няма да се промени ", добавя Cardi B.

Според певицата полицията не може да продължава да тормози и убива цветнокожи, без да понесе каквито и да е наказания за дейностите си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР