Cardi B определено живее най-добрия си живот. През последните години

...
Cardi B определено живее най-добрия си живот. През последните години
Коментари Харесай

Cardi B, седмицата на модата в Париж и как певицата вбеси мюсюлманите

Cardi B несъмнено живее най-хубавия си живот. През последните години рапърката е измежду " най-горещите " имена в музиката и кариерата ѝ се развива повече от добре.

Разбира се, Cardi B дължи част на триумфа си и на метода, по който се държи, приказва и предизвика. Последното показно по въпроса е от предходната седмица, когато се появи на седмицата на модата в Париж в много чудноват тоалет.

Тя беше облечена от главата до петите - безусловно, в много ексцентричен тоалет, дело на английския дизайнер Richard Quinn.

На Cardi B може и да ѝ е било занимателно, само че не всички са го приели по този начин. В обществените мрежи доста дами, най-вече мюсюлманки, показаха негодуванието си по отношение на тоалета на рапърката.

Според всеобщото мнение, Cardi B може да забулва лицето и главата си, само че за дамите, изповядващи исляма, това е неразрешено. Тук се засяга законът, признат във Франция през 2010 година, който не разрешава на дамите да покриват лицата си на публични места.

Други дами пишат в обществените мрежи, че не е редно, когато човек види жена с хиджаб, да се плаши от нея, а когато види Cardi B облечена по този метод, да ѝ се радва.

Намериха се и бранители на рапърката, съгласно които би трябвало да се прави разлика сред модата и религията и не намират нищо неприятно в постъпката на Cardi B, написа StepFeed. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР