Cardano (ADA) наскоро достигна връх от $0.66 за годината, отбелязвайки

...
Cardano (ADA) наскоро достигна връх от $0.66 за годината, отбелязвайки
Коментари Харесай

Cardano: Цената продължава да бележи нови годишни върхове – следваща цел $1?

Cardano (ADA) неотдавна доближи връх от $0.66 за годината, отбелязвайки скок от над 10% през последните 24 часа и доста нарастване от 77% през последния месец.

ADA претърпя интервал на ценова непоклатимост през по-голямата част от 2023 година, макар че през юни се сблъска със спад след правните дейности против Coinbase и Binance от страна на американските управляващи. Едва в края на ноември ADA стартира да демонстрира признаци на възходяща наклонност. С този скорошен скок ADA завоюва почти 175% от началото на годината.

През миналия месец Cardano (ADA) означи удивително нарастване както на потребителската база, по този начин и на размера на Dapp. Например, децентрализираната борса (DEX) на плана, Minswap, претърпя скок с над 26,000 дейни адреса единствено за един месец. По сходен метод пазарът на NFT (незаменяеми токени), JPG Store, записва 16,540 адреса през същия интервал.

Положителната траектория на Cardano ( ADA ) се дължи на нарасналата интензивност в децентрализираните приложения дружно с понижената регулаторна неустановеност.

Макар че ADA може скоро да срещне промяна, сходни планове като Solana ( SOL ), Avalanche ( AVAX ) и Polkadot ( DOT ) сега са очевидци на спад на цените. Независимо от това, заслужава да се означи, че някои алткойни, като Етериум ( ETH ), BNB, Chainlink ( LINK ) и други, претърпяват ценови скокове.

Това може да значи начален стадий на евентуална бича наклонност, водена от алткойните. Няколко анализатори плануват бичи стадий на пазара на криптовалути през 2024 година, евентуално подтикван от евентуалното утвърждение на спот Биткойн ETF и халвинг събитието на BTC.

Противно на някои прогнози, от Changelly не плануват Cardano (ADA) да доближи $1 в близко бъдеще. Според тяхната оценка се чака ADA да се търгува трайно под $0.70 през по-голямата част от 2024 година, като прогнозата е ADA да доближи $1 към юни 2025 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР