Canon създава предизвикателство, с което подтиква всеки да осъществи своя

...
Canon създава предизвикателство, с което подтиква всеки да осъществи своя
Коментари Харесай

Canon ни отправя предизвикателство

Canon основава предизвикателство, с което подтиква всеки да реализира своя фантазия или нещо, което е отлагал дълго време. My Next First е лятна акция, която цели да въодушеви хората да основат своите истории, направени за първи път. Новите и непознати страсти от това да преживееш нещо за първи път, са мощни и се помнят за цялостен живот. В акцията може да се включи всеки, като сътвори и показа незабравимите си прекарвания.

„ Нещата, които вършим за първи път постоянно са извънредно вълнуващи. Те ни носят още по-голям прочувствен заряд, когато дълго сме ги отлагали и най-сетне сме се осмелили да ги изпълним. С тази лятна акция желаеме да подтикваме хората просто да излязат, да преживеят това, което постоянно са желали и да основат нови мемоари “, споделя Дончо Нешев, Маркетинг управител на Canon България.

До края на август всеки, който желае, може да се включи в лятната акция с кадър или видео, отдадени на изживяна за пръв път страст. Те могат да бъдат споделени във Фейсбук или в Instagram с хаштаг #mynextfirst.

Canon ще награди четирима от споделилите своите страсти, а премиите от които може се да избере са - полет с балон, пилотиране на аероплан, гурме дегустация, голф курс и други

За да насърчат и вдъхновят хората , посланиците на нови страсти певиците Алекс и Влади, изпълнителката Прея, артистът Иван Тишев, блогърката Антоанет Пепе, фотографът Ники Пандев и пътешественикът Мартин Граговски, първи изживяха трепетни случки, които споделят със своите фенове в обществените мрежи.

Къдрокосите близначки  Алекс и Влади изпитаха своята незабравима първа страст като се спуснаха с парапланер от Алеко. Видяха и запечатаха спираща дъха панорама от птичи взор. Лъчезарната певица Прея се озова на странствуване в страната на чудесата – Португалия. Там тя имаше опция да улови магичната атмосфера, остарели здания, красиви орнаменти и тесни павирани улички. Чаровната блогърка Антоанет Пепе пък реализира своята фантазия, която от дълго време е отлагала като се срещна с DJ пулта, до момента в който усмивката не слизаше от ушите ѝ. Антоанет не спираше да снима и да документира всеки един миг от вълнуващото си първо прекарване.

Пътешественикът и създател на „ 3 минути България “ Мартин Граховски за първи път приключенства из западните Балкани, достигайки до черногорския град Котор. Преживяването му мина в 5-дневно странствуване с  влакове, лодки, коли и фотоапарат на разположение. Травъл фотографът Ники Пандев разказа своето предизвикателство като „ същинско благополучие “. Той изживя първия си уикенд, отдаден на wildlife фотографията, с която не се беше сблъсквал до в този момент. Ники бе изумен от хубостта на птиците и от търпението, което е належащо за основаването на такива фотоси.

Актьорът Иван Тишев за първи път се впусна в извънредно нетипично и вълнуващо прекарване. Той бе провокиран да изпита същински адреналин, качвайки се на дрифт такси.

Повече за акцията и историите на нейни посланици посетете уеб страницата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР