Canon представи най-новия си лек портативен фотопринтер Zoemini. Принтерът е

...
Canon представи най-новия си лек портативен фотопринтер Zoemini. Принтерът е
Коментари Харесай

Canon пуска миниатюрен и ултра лек фото принтер

Canon показа най-новия си лек преносим фотопринтер Zoemini. Принтерът е с размера на една човешка длан и дава опция за бързо печатане на фотоси  5 x 7,6 см, непосредствено от всевъзможни смарт устройства
Стилният фотопринтер ще се предлага в три цвята – златно розово и бяло, бяло и сребърно и черно и сиво.

Canon Zoemini е подобаващ за всички, които желаят да развихрят въображението си, да запечатат специфичните моменти, да ги споделят със своите близки или да създадат подарък. Фотопринтерът има обилие от филтри, рамки и AR резултати с помощта на приложението Canon Mini Print (налично за гратис евакуиране от App Store и Гугъл Play след 5 септември тази година) Canon Zoemini може да прави и самозалепващи се фотоси, които да бъдат употребявани за персонализиране на предмети – преносими компютри, кейсове за телефони, чанти, огледала и други. Дори ученическите чанти могат да бъдат декорирани с колаж от фотоси на другари, семейство, домашни любимци или селфита.


Canon Zoemini работи с технологията ZINK, което значи, че не се нуждае от мастило
Принтерът се зарежда със зарядно устройство и е екипиран със стартов пакет от 10 листа специфична фотохартия със самозалепващ се тил, устойчива на скъсване и водоустойчива и с опция за закупуване на спомагателна хартия в опаковки от 20 или 50 броя.



В приложението Canon Mini Print има и функционалност, която разрешава основаване на по-големи плакати или изображения. Те могат да са формирани от четири или девет обособени елементи, както и над 10 шаблона за колажи. От ретро селфита до закачливи филтри с животни. Canon Zoemini дава опция за персонализиране и бързо печатане на мемоари.

В допълнение към Instagram и Фейсбук, приложението Canon Mini Print разрешава на потребителите да се свързват с Гугъл Photos и Dropbox. Така могат да отпечатват своите фотоси на най-ценните си мемоари до момента в който са на открито.


  Основни преимущества: Компактен, тъничък и лек, може да се побере в джоб или дребна чантаВдъхновява творчеството с филтри, рамки и ARОтпечатва фотоси с размери 5 x 7,6 см с новаторска ZINK ™ технология без мастилоОтпечатва фотоси върху самозалепваща се хартия, с които могат да се украсяват стени, преносими компютри и огледалаЛесно се свързва посредством Bluetooth с приложението Canon Mini Print (iOS и Android)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР