Call of Duty: Modern Warfare най-после направи завръщането си, с

...
Call of Duty: Modern Warfare най-после направи завръщането си, с
Коментари Харесай

Acrivision са убедени, че Call of Duty: Modern Warfare ще е най-добре продаващата се конзолна игра тази година

Call of Duty: Modern Warfare най-сетне направи завръщането си, с което и самата поредност получава нов старт. С нов енджин, което разрешава усъвършенствана визия, детайли и механики да бъдат въведени, с кросплатформен геймплей, завръщането на акцията, със мощната си история, познати лица и нови онлайн преимущества, както и със скъсването на модела на сезонния пропуск, CoD влиза в един нов стадий на развиването си. И играта се показва сносно. Само за първите три дни след излизането си, в касата на Activision постъпват $600 милиона! Modern Warfare се трансформира в най-добре продаваната Call of Duty игра за PC и играта генерирала най-вече предварителни поръчки в PSN Store до момента.

Наскоро Activision изнесоха данни за представянето на компанията на финансовия фронт за последното тримесечие, които удостоверяват триумфите на заглавието. От оповестената информация излиза наяве, че PC версията на Call of Duty: Modern Warfare се е продала с 50% по-добре от миналогодишното заглавие от поредицата, Call of Duty: Black Ops 4. На конзолния фронт нещата наподобяват също по този начин добре и това служи за съображение компанията да направи самоуверено изказване.

„ Ние сме уверени, че Modern Warfare ще е номер едно конзолна игра на годината “, се декларира в документа.

Вероятно е това положително показване да продължи и отсега нататък, защото Activision заявиха на няколко пъти амбициозните си проекти за играта и след нейното излизане. Първият пакет със наличие към този момент и излезе през предходната седмица. Той включва две нови карти, Hardpoint режима и голям брой оптимизации, прибавяне на по-дребни характерности и коригиране на бъгове и неточности.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР