Cadillac разкри първите подробности за първата специална версия на актуалната версия на

...
Cadillac разкри първите подробности за
първата специална версия на актуалната
версия на
Коментари Харесай

Cadillac представи Escalade Sport Edition

Cadillac разкри първите детайлности за първата специфична версия на актуалната версия на хитовия си SUV Escalade, наречена Escalade Sport Edition. От компанията коменитрат, че автомобилът е създаден с концепцията за онези от потребителите, които не се страхуват от тъмните цветове и които търсят едно по-различно чувство от своята кола.

Escalade Sport Edition се отличава от стандартната версия на първокласния всъдеход с лъскаво черно осъществяване на екстериора, в това число на всички решетки и рамки, както и уникални Midnight Silver 22-цолови джанти.

В оборудването на Cadillac Escalade Sport Edition са включени също по този начин 6.2-литров, V-образен, осемцилиндров мотор с максимална мощност от 420 конски сили, а клиентите могат да избират сред версии с 2 и четири задвижващи колела.

В общоприетата и допълнителната екипировка попадат също по този начин модул за 4G интернет съгласуваност, автоматичен паркинг помощник, климатизирани предни и отопляеми задни седалки, волан с подгряване, аудиосистема Bose® Centerpoint с 16 колони и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР