Cadillac разкри първите офицални изображения, информация и видео на изцяло новото поколение

...
Cadillac разкри първите офицални
изображения, информация и видео на
изцяло новото поколение
Коментари Харесай

Новият Cadillac Escalade

Cadillac разкри първите офицални изображения, информация и видео на изцяло новото потомство на американската легенда Escalade, като основни акценти при който от компанията посочват първи за промишлеността закривен OLED (Organic Light Emitting Diode) екран, първа за компанията AKG автомобилна аудиосистема и интерирането на Super Cruise системата за подкрепяне на управлението.

Петата генерация на Cadillac Escalade дебютира с 38-инчов 8К инструментален панел съставен от три екрана- 7.2-инчов от лявата страна на кормилото, 14.2-инчов инструментален зад волана и 16.9-инчов централно разположен за мултимедийната и инфо-комуникационната система. Автомобилът разполага също по този начин с навигационна система с добавена реалност, Surround Vision система за видео наблюдение към цялото превозно средство, система за нощно виждане, двойка 12.6-инчови екрани за мултимедийното застраховане на пътниците на задните седалки, полуавтоматично затваряне на вратите и други, а пасажерите на третия ред седалки могат да разчитат на в допълнение (+40%) пространство за краката си.



Стандартното осъществяване на Escalade 2021 е с 6.2L V-образен, осемцилиндров мотор с 420 конски сили, а за първи път в историята на модела, той ще бъде разполагаем и с трилитров турбодизел. И двете модификации ще бъдат конфигурирани с 10-степенна автоматична предавателна кутия

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР