Cadillac разкри пълните подробности, нова информация и видео на най-новото

...
Cadillac разкри пълните подробности, нова информация и видео на най-новото
Коментари Харесай

Екстремният Cadillac Escalade-V дебютира с 682 конски сили

Cadillac разкри цялостните детайлности, нова информация и видео на най-новото попълнение в суперспортното си V-семейство, а точно Escalade-V.

Определян от основателите си като най-мощното пълноразмерно SUV, Cadillac Escalade-V е оборудван с 6.2-литров, V-образен, осемцилиндров мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 682 конски сили и оптимален въртящ миг от 885 Нм. Луксозният състезателен SUV е конфигуриран също по този начин с 10-степенна автоматизирана предавателна кутия, система за задвижване на четирите колела и особено доработено и усъвършенствано окачване.

В оборудването на Escalade-V са включени особено осъществяване на предната и задната част, изпускателна система с четири накрайника, извънредни за модификацията червени предни спирачни апарати на Brembo, неповторими 22-цолови джанти, адаптивно въздушно окачване, особено осъществяване на интериора с вентилирани и климатизирани предни седалки, аудиосистема на AKG и други.



Според упованията на Cadillac, при появяването си на пазара, Escalade-V ще бъде в положение да предложи ускоряване от 0 до 96 км/ч за под 4.4 секунди и изминаване на класическата четвърт миля от покой за 12.74 секунди.

Продажбите на Escalade-V стартират през лятото на тази година, като цената на спортното SUV е избрана на 149 990 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР