Cadillac разкри изображения и информация за първата в историята на легендарната марка

...
Cadillac разкри изображения и информация за
първата в историята на легендарната
марка
Коментари Харесай

LYRIQ: Първият електромобил на Cadillac впечатлява

Cadillac разкри изображения и информация за първата в историята на легендарната марка напълно електрическа кола- LYRIQ. С впечатляващ дизайн и технологии, електромобилът дава обещание да сложи нови стандарти във връзка с задвижването, свързаността и самостоятелното ръководство. По отношение на автономността си ще разчита на батерийната система Ultium, която дава опция за интегрирането на няколко разнообразни като капацитет батерии, обещаващи свободен пробег от над 480 километра.

LYRIQ ще предложи опция за бързо зареждане (над 150 kW), избор сред задно и задвижване на четирите колела, система Super Cruise за самостоятелно ръководство без необходимост от това лидерът да държи ръцете си на кормилото, прожекционен head up екран с добавена действителност, дистанционно паркиране, 33-инчов интегриран бордови екран, аудиосистема AKG Studio с 19 колони и други.

От Cadillac разясняват, че това, което отличава Ultium от всяко друго актуално предложение на пазара е фактът, че батерията е формирана от огромни и плоски елементи, които могат да бъдат конфигурирани както в хоризонтално, така и във отвесно направление. Това дава възможност на инженерите да комбинират елементите по най-благоприятен за съответното купе метод, като са вероятни капацитети от 50 до 200 kWh.

Според изказването на компанията майка GM, бъдещите електрически автомобили на обособените й марки ще бъдат в положение да предложат свободен пробег от до 640 километра, като някои от тях ще бъдат и в положение да се ускоряват от 0 до 96 км/ч за 3 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР