CADILLAC обяви, че първата от цяло семейство изцяло електрически коли на

...
CADILLAC обяви, че първата от цяло семейство
изцяло електрически коли на
Коментари Харесай

Броени дни до премиерата на първата електрическа кола на CADILLAC

CADILLAC разгласи, че първата от цяло семейство изцяло електрически коли на марката ще бъде показана единствено след няколко дни- на 6 август, благодарение на онлайн събитие.

Първият 100% електромобил на CADILLAC ще се назовава LYRIQ и според официалното изказване на компанията е вдъхновен от майсторството и реализиран от нововъведението. От компанията коментират също по този начин, че моделът и съответно бъдещето на компанията, ще бъде изцяло електрическо и ще сложи нови измерения по отношение на подвижността и свързаността с околния свят.

Друга забавна специфичност на LYRIQ е това, че той ще употребява новата батерия за електромобили Ultium на компанията майка General Motors, за която от компанията коментират, че е неповторима за промишлеността. От американския колос споделят, че това, което отличава Ultium от всяко друго актуално предложение на пазара е фактът, че батерията е формирана от огромни и плоски детайли, които могат да бъдат конфигурирани както в хоризонтално, така и във отвесно направление. Това дава възможност на инженерите да комбинират елементите по най-благоприятен за съответното купе метод, като са вероятни капацитети от 50 до 200 kWh.

Според изказването на GM, бъдещите електромобили на обособените й марки ще бъдат в положение да предложат свободен пробег от до 640 километра, като някои от тях ще бъдат и в положение да се ускоряват от 0 до 96 км/ч за 3 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР