Бюрото за управление на земите тихо публикува известие на уебсайта

...
Бюрото за управление на земите тихо публикува известие на уебсайта
Коментари Харесай

Американската агенция ще прекрати използването на „цианидна бомба“ за убиване на койоти и други хищници, позовавайки се на опасения за безопасността

Бюрото за ръководство на земите безшумно разгласява уведомление на уеб страницата си предходната седмица, че повече няма да употребява устройствата в 390 625 квадратни благи (1 011 714 квадратни километра), които ръководи на национално равнище - повърхност два пъти по-голяма от Калифорния - огромна част от нея, където животновъдите пасат говеда и овце.

Други федерални организации – в това число Службата за национални паркове и Службата за риба и дива природа – към този момент не разрешават устройствата. Но Службата по горите и 10 щата към момента ги употребяват под някаква форма.

Осем несполучливи законопроекта бяха импортирани в Конгреса от 2008 година за възбрана на клопките на федерални и/или щатски земи. Спонсорите на законопроекта, който следва да бъде прегледан в Камарата на представителите и Сената на Съединени американски щати, който би им забранил и двете, споделят, че са оптимисти, че новата позиция на Бюрото ще помогне да се проправи пътя за по-широка поддръжка.

Брукс Фахи, изпълнителен шеф на основаната в Орегон група за наблюдаване Pre...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР