Бюрото на Европейския парламент в София организира публична дискусия днес.

...
Бюрото на Европейския парламент в София организира публична дискусия днес.
Коментари Харесай

Публична дискусия посветена на предстоящите европейски избори

Бюрото на Европейския парламент в София провежда обществена полемика през днешния ден. Темата е " Ще съумеят ли европейските политически партии да адресират целите на жителите и техните хрумвания за бъдещето на Европейския съюз? ".

В полемиката ще вземат участие евродепутатите Георги Пирински и Ангел Джамбазки, а Ева Майдел и Светослав Малинов ще се включат посредством видеовръзка. Сред обсъжданите тематики ще са сигурността на европейските жители, промените на европейските институции и новия европейски бюджет.

Началото на акцията за изборите за Екологичен потенциал е към този момент факт, въпреки и импровизирано, и това нееднозначно стана ясно още през септември с речта на ръководителя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер за положението на Европейския съюз пред Европейския парламент и последвалите изявленията на водачите на парламентарните групи.

Дали политическите сили ще съумеят да отговорят на упованията на жителите преди основния избор за нов Европарламент в подтекста на провокации, каквито слага надигащият се шовинизъм и тероризъм. Това ще бъде главният въпрос и пред участниците в гражданския спор в София, като своята визия за бъдещето на европейския план ще споделят български евродепутати от главните политически сили.

Търсенето на общоевропейски решения на проблемите с миграцията и граничния надзор и ще подхожда ли новият европейски бюджет на упоритостите за по-сигурна и солидарна Европа също ще бъдат измежду главните тематики в полемиката. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР