Бюджетният градски хечбек Maruti Suzuki Alto 800 е обновен и е

...
Бюджетният градски хечбек Maruti Suzuki Alto 800 е
обновен и е
Коментари Харесай

Suzuki с нов суперкопактен хечбек за $4200 - видео

Бюджетният градски хечбек Maruti Suzuki Alto 800 е обновен и е получил усъвършенствана комплектация. Той е дело на индийското подразделение на Suzuki и е предназначен засега за локалния пазар. Моделът е чуствително изменен извън и от вътрешната страна и се е обзавел с нови варианти.

Малкият бюджетени хечбек има нова предна броня и нова черна радиаторна решетка. В интериора са изменени централната конзола, приборнто табло и блокът на аудиосистемата.

Под капака на модела е разположен трицилиндров мотор със скромния ходов обем от 0,8 литра., който е с мощ от 48 к.с. и е куплиран с петстепенна механична предавателна кутия.

В базовата комплектация са добавени предпазна въздушна възглавница за водача, системите ABS, EBD и заден елементаренм парктроник. Топ-версията добавя към това система за безключов достъп и въздушна възглавница за пътника отпред.



Модернизираното Maruti Suzuki Alto 800 е малко по-скъпо и в този момент коства 294 000 рупии (около $4 200), само че въпреки всичко колата си остава една от най-достъпните ценово в света.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР