Бюджетният дефицит ще стигне 8% в следващите месеци след тази

...
Бюджетният дефицит ще стигне 8% в следващите месеци след тази
Коментари Харесай

Борисов: Дефицитът ще стигне 8%, чака ни наказателна процедура

Бюджетният недостиг ще стигне 8% в идващите месеци след тази актуализация на бюджета, това значи, че ще последва задействане на наказателна процедура от Брюксел. Такава прогноза направи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с деятели и симпатизанти в Пловдив. По наши сметки, все още дефицитът към този момент е 6%, добави той.  " Всичко нараства със стотици проценти: токът с 300%,.желязото с 200%, газът със 160%...И никакви ограничения не се вземат ", означи Борисов. 

Това е смяната. Промяната на цените в действителност е цялата смяна, заключи той. За повишението на цените Борисов упрекна служебното държавно управление и Радев. И предизвести, че неизбежно ще се стигне до повдигане на налози и стягане на коланите за всички.

„ Президентските хора – Пламен Узунов (б.р. секретар  правни въпроси и антикорупцияи Николай Копринков (съветник по вътрешна политика и гражданско общество) ръководят страната “, съобщи той. Радев умъртви Севера и Северозапада, упрекна още Борисов. „ По време на Трите морета излъга, че ще прави автомагистрала Черно море. Излъга за пред сътрудниците. Да виждате някъде в бюджета заложена тази автомагистрала? Няма я. “, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разкри и за какво ръководителят на СОС Елен Герджиков ненадейно подаде оставка през вчерашния ден. „ Подаде я по мое искане, тъй като не се оправя “, сподели Борисов. „ Милиарди са вложени в София, а когато нашите съперници подлагат на критика, те мълчат и не се пазят. “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР