Бюджетът за 2023 г. ще действа само няколко месеца, до

...
Бюджетът за 2023 г. ще действа само няколко месеца, до
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Надявам се бюджетът за следващата година да бъде по-сериозен

Бюджетът за 2023 година ще работи единствено няколко месеца, до края на годината. Говорим повече за доклад, в сравнение с за бюджет.

Надявам се идната година бюджетът да бъде по-сериозен, тъй като сегашният е цифрова композиция.

Това съобщи в ефира на Nova News бившият финансов министър Владислав Горанов.

За концепцията заплатите да се превеждат единствено по банков път Горанов разяснява, че не вижда необикновен смисъл в сходно начинание. По думите му това крие опасности както от натоварване на държавната администрация, по този начин и на логистичната база, давайки образец с хората, които работят по селата.

Няма да се реализира нищо, с изключение на усложнения за част от бизнеса. Вместо това можеха да помислят малко за обърканата система на Данък добавена стойност, приказвам за другите ставки, уточни някогашният министър на финансите.

Горанов не вижда потребност и дирекция „ Съдебна отбрана “ да се трансферира от финансовото на правосъдното министерство.

Тази функционалност се извършва от Министерството на финансите от 1879 година Философията и логиката е обвързвана с това, че финансовият министър е лицето, което би следвало да го е грижа, когато някой се пробва по правосъден ред да претендира за запаси от страна на страната. Асен Василев за трети път се пробва да промени мястото на дирекцията и почтено казано не разбирам тази негова фиксация, разяснява Горанов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР