Бюджетът на Службата за репарации на Сан Франциско беше намален

...
Бюджетът на Службата за репарации на Сан Франциско беше намален
Коментари Харесай

Бюджетът на Службата за репарации в Сан Франциско е изпотрошен от кмета демократ, тъй като градът е изправен пред дефицит

Бюджетът на Службата за репарации на Сан Франциско беше понижен с 2 милиона $, оставяйки бъдещето на преместването да компенсира чернокожите поданици с милиарди за коригиране на неправдите на робството, забулено в неустановеност, защото градът очакваше недостиг през 2024 г. 

Предложените репарационни заплащания на Сан Франциско на отговарящите на изискванията чернокожи поданици в миналото се оценяваха на над 100 милиарда $, както беше обявено по-рано. Но в този момент кметът на Лондон Брийд, демократ, редуцира Службата за репарации, с цел да се оправи с упования недостиг през 2024 година Високата цена обаче се смяташе за „ нереалистична “ за град, който към този момент се бори с бюджета си и неналичието на съглашение за казусът.

Надзорният съвет на Сан Франциско преди този момент обмисляше да раздаде по 5 милиона $ на отговарящи на условията чернокожи поданици като компенсации като метод да се компенсира за робството.

По-голямата част от калифорнийците не поддържат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР