Бюджет 2021 г. е разоряващ и неадекватен. Това заяви пред

...
Бюджет 2021 г. е разоряващ и неадекватен. Това заяви пред
Коментари Харесай

Румен Радев: Бюджет 2021 е разоряващ и неадекватен

Бюджет 2021 година е разоряващ и несъответстващ. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

"Следващият кабинет е е в неприятна обстановка - празна хазна, 0 промени и обществени напрежения, тъй като приходите няма от къде да дойдат, а обществените разноски ще бъдат спрени ", разяснява Радев

Новите ограничения са пожарни и закъснели, освен здравните, само че и икономическите ограничения. Използването на тази рецесия за ПР, води до загуба на човешки животи. Лятото се пропуснаха значими дейности, сподели президентът.

"Българите умират не поради ковид, а поради неналичието на организация в болничното заведение, неприятното качество онлайн, блокирането на други рискови заболявания ", разкри Румен Радев

Нека да съблюдаваме ограниченията, с цел да опазим живота на лекарите и околните ни и разтоварим претрупаната система, добави президентът.

Премиерът употребява новата конституция, с цел да си завоюва още няколко месеца власт, разяснява президентът.

Правителството излъчваше великодушни обещания за безусловна поддръжка за Северна Македония за участието и в Европейски Съюз. Сега ръководещите се сетиха, че би трябвало да пазят национални полезности. Нека изчакаме да се уталожат страстите, с цел да имаме открит диалог, сподели Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР