Бюджет 2018 поставя бизнеса на колене, натоварването за предприемчивите ще

...
Бюджет 2018 поставя бизнеса на колене, натоварването за предприемчивите ще
Коментари Харесай

РБ-Глас народен: Бюджет 2018 поставя бизнеса на колене

Бюджет 2018 слага бизнеса на колене , натоварването за предприемчивите ще се усили с към 10% от силовото административно повдигане на осигуровки и заплати, и е съществено оттегляне от достиженията на България в свободната самодейност и пазарна стопанска система . Това декларират в позиция от Реформаторския блок - Глас национален, изпратена до медиите, във връзка с бюджет 2018 година
Преразпределението на по-голям дял от Брутният вътрешен продукт от страната, с цел да може държавното управление да заплати популистките си залитания, слага свободната частна самодейност на системи. През идната година бизнесът ще става все по-зависим от публичните поръчки на властта . Политиките, които ще финансира държавното управление с нашите пари, ще доведат до големи усложнения за дребния и междинния бизнес и трайни вреди в икономическото развиване на страната ни.
В оферти бюджет прозира цялостното неявяване на промени . Не са планувани средства за нов орган за битка с корупцията , инвалидите-фантоми ще продължат да източват милиарди от парите на данъкоплатците, а развиването на българската просвета още веднъж ще бъде замразено . При нежеланието за промени, спомагателните средства, които държавното управление възнамерява да налее в редица нереформирани системи, ще потънат безследно.
За поредна година ръководещите залагат бюджетен недостиг, с който дефинитивно вкарват страната в дългова серпантина, излизането от която ще ни коства доста.
Бюджетът за 2018 не е новаторски, нито обществен, а напряко ляв-социалистически . В желанието си да надскочат ГЕРБ, Българска социалистическа партия стартират още по-неадекватни и комунистически в същността си хрумвания, измежду които увеличението на налозите посредством въвеждане на напредничав налог, приключва позицията на Реформаторския блок - Глас национален.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР