Бюджет 2018 година беше одобрен на първо четене в пленарната

...
Бюджет 2018 година беше одобрен на първо четене в пленарната
Коментари Харесай

Със 126 гласа Бюджет 2018 беше одобрен на първо четене

Бюджет 2018 година беше утвърден на първо четене в пленарната зала. "За " гласоподаваха 126 народни представители, а срещу - 96-ма. Един народен представител от левицата се въздържа, отбелязва БНР.

Последната тирада в отбрана на бюджета беше от ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, който се обърна към министрите от кабинета: Трябва да знаете, че парламентарното болшинство е устойчиво, мощно, устремено, с цел да поддържа българското държавно управление, тъй като ние имаме вяра на министър-председателя Бойко Борисов и на всички министри от кабинета Борисов.

Цветан Цветанов посочи председателството на Съвета на Европейския съюз като извънреден приоритет за страната ни и се обърна към опозицията.

Няма естествена съпротива, която през днешния ден да застане от парламентарната естрада и да споделя, че ще създадат избор на съмнение, с цел да могат да попречват председателството, което следва на страната ни. Уважаеми сътрудници, бъдете виновни, бъдете мъдри, тъй като председателството, което се дава на България 10 години, откакто сме признати в Европейския съюз, това значи доста, съобщи Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР