Бясно суеверие тресе младата майка Алекс Раева, която на 2

...
Бясно суеверие тресе младата майка Алекс Раева, която на 2
Коментари Харесай

Алекс Раева пръсна 30 бона, за да стане майка! Крие дъщеря си Леа заради страх от зли очи

Бясно поверие тресе младата майка Алекс Раева, която на 2 август роди първото си дете. Певицата се плаши от зли очи и не смее да покаже бебето на никого, с изключение на на фамилията си. Говори се, че до момента в който го роди, е пръснала над 30 хиляди лв., дочу HotArena.

Само до момента в който забременее, Алекс Раева е дала близо 15 бона на лечебни заведения за ин витро процедури, твърди се в артистичните среди. Както е известно, певицата има проблем със зачеването, по тази причина няколко пъти е пробвала изкуствено оплождане, до момента в който най-сетне забременее. С мъжа й, с който нямат брак, решили да замразят ембриони в частна столична болница, за което също се оръсили. Наблюдението на бременността им коствало няколко хилядарки, за раждането платили близо 3 бона, а имало и спомагателни разноски. Тези разходи обаче си коствали. Бившата певица на Слави Трифонов споделила с околните си, че мигът, в който видяла за първи път детето си, бил най-щастливият в живота ѝ.

Но Алекс станала доста сензитивна към тематиката с неприятните очи и урочасването. След толкоз години битка за бебе в този момент тя се тормозила, че някой може да го разболее единствено с един взор или да навреди на самата нея от злоба, поради което да не може да отгледа детето си. За да се защищити, решила да се крие от всички като се изключи фамилията и най-близките си другари. С цел да скрие детето и себе си тя отхвърля даже да разгласи в коя болница е родила. Обикновено звездите, които стават майки, благодарят обществено на своите лекари. Алекс обаче не го направи незабавно след раждането, с цел да резервира в тайната местонахождението си и с цел да не провокира любознанието на непознатите хора. Тя считала, че парите, които е изсипала във въпросната болница, са задоволителна признателност.

На фона на всички тези прояви на поверие е необичайно, че певицата реши да кръсти детето Леа на татко си Илия, който си отиде през 2017 година, а евентуално и на именитата певица Леа Иванова. Както е известно, съгласно всички закони за езотериката, да кръстиш дете на труп носи неприятен шанс. Явно обаче в този случай почитта към родителя и музикалната легенда е победила над суеверието.

Родилката продължава да крие детайлности за бащата на детето си. Въпреки че през май се появи с него на откриването на галерия в София, не сподели обществено нито името, нито специалността му. Обяснението ѝ за тази загадъчност е, че той не желае да бъде прочут. Стана ясно само, че е по-възрастен от нея, само че много внушителен. Вероятно дребната Леа не е първото му дете. Предполага се, че тайнственият мъж несъмнено има наследници и от предходна връзка, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР