Бясно парти спретна певицата Тита, докато баща й е в

...
Бясно парти спретна певицата Тита, докато баща й е в
Коментари Харесай

Тита опасно близка с Галин! Певицата отсече: Не замесвайте името ми с татко

Бясно празненство спретна певицата Тита, до момента в който татко й е в ареста, разбра HotArena.

С необятна усмивка тийнсензацията избухна в нощта на вторник против сряда в чалготека в Студентски град в столицата. В неделя Специализираният углавен съд остави за непрекъснато в ареста нейния баща Милен Пенчев (директор на Национален осигурителен институт - Силистра) за източване на институцията.

Тримата са упрекнати за непозволено разпределяне на оптимални пенсии посредством подправени документи. Въпреки комплицираното фамилно състояние Тита се появи на присъединяване в столичната чалготека, където инцидентно или не се оказа в компанията на фолкпевеца Галин. Той беше избрал заведението, с цел да отпразнува 28-ия си рожден ден, писа „ България Днес “.

Двамата демонстрираха завладяваща непосредственост, като цяла нощ не спираха да се прегръщат и целуват по бузите. На няколко пъти младата певица се сгушваше в сътрудника си, който я обгръщаше с огромните си мускулести ръце. Двамата споделяха и едно и също сепаре, където бяха в компанията на другари. Дори и по едно и също време духнаха свещичките на тортата, която е особено направена за рожденика. Направиха и няколко дуета дружно за наслада на многочислената си фенска маса.

Певицата се раздаде в танците и не даваше тип, че има някакви съществени проблеми.

А що се отнася до татко й, преди два дни Тита пусна следното изказване в обществените мрежи: „ По мотив на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция.

Първо, не мисля, че е редно медиите да замесват моето име с това на татко ми за сензация!

Второ аз и всички негови близки сме озадачени по какъв начин човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за осъществена незаконна активност от трети лица, е арестуван точно за това? Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдите в следствието на хората и събитията, посочени в сигналите от татко ми, с цел да се разбере обективанта истина.

От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата поддръжка и почитание. Образован човек, построил чисто и почтено име през годините, човек с позиция, темперамент, воля за живот и правдивост. И най-много прелестен татко! Силно се надявам истината за един почтен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите още веднъж по този начин “шумно ” да я отразят “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР