Бясна съм. За пореден път. Не само от родното правосъдие,

...
Бясна съм. За пореден път. Не само от родното правосъдие,
Коментари Харесай

КОЛКО СТРУВА ЖИВОТА НА ЕДИН ЖУРНАЛИСТ

Бясна съм. За следващ път. Не единствено от родното правораздаване, само че и от отношението. Милен Цветков беше погубен от едно безочливо наркоманизирано петно с богата маминка. И ще лежи няколко години. От присъдата ще му приспаднат за работа и положително държание. На процедура можеш да си убиеш публицист против три-четири години в пандиза, от които ти се приспада ареста.

Цената на живота. Цената на живота на Милен Цветков. Забравихме възмущението и яростта, когато прочетохме страшната новина. Забравихме наглостта на маминка на килъра, която съобщи, че той е положително момче и почтен. Забравихме опиатите и това, че дребните мекеренца бяха излезли без проблем от София, до момента в който останалите трябваше да потвърждават къде отиват. Забравихме, че Милен Цветков беше един от дребното публицисти, за които истината беше по-важна от парите и славата.

Правосъдието ни е огромен проблем. То оставя в обществото възприятието за безотговорност за богатите и известните и мачкане на слабите и безпомощните. Няма възприятието за правдивост и отмъщение, които са задачата на това занимание.

Отглеждането на келеши продължава. Отглеждането на правосъдна система, обслужваща тези с пари – също!

Засега правдивост няма. И ни остава единствено да се надяваме, че Бог гледа! Защото май единствено на него разчитаме нарушителите да получат действително наказване за закононарушенията си!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР